Poziv na Prvenstvo SRS FBiH u lovu ribe na plovak

ribarska-staza-jelahU skladu sa Kalendarom takmičenja SPORTSKO RIBOLOVNOG SAVEZA FEDERACIJE BIH za 2016. godinu, komesar/sekretar takmičenja Sead Nesimi poziva  sva Sportsko Ribolovna Društva sa prostora Federacije BiH na Prvenstvo Federacije u sportskom ribolovu – disciplina “lov ribe udicom na plovak” za kategorije seniori/ke, (pojedinačno i ekipno).

Termin održavanja  11.06.2016. godine, na takmičarskoj stazi na rijeci Usori, uzvodno od gradskog mosta u Jelahu. (Ukoliko vodostaj ne bude odgovarajući, zamjenska staza je jezero Starača u Ilijašu)

  • Pravo nastupa na Prvenstvu Federacije seniora/ki ima po jedna ekipa iz svakog udruženja, plus max. 2 pojedinca i to samo kandidati za   plasman u Premijer ligu, tako da udruženja mogu nastupiti sa najjačom ekipom. Udruženja koja nemaju ekipu, mogu nastupiti sa 1-2 pojedinca, kao kandidatima za Premijer ligu i naslov prvaka;
  • Izuzetno, udruženja koja imaju preko 300 članova, imaju pravo nastupa sa 2 ekipe (ali bez pojedinaca) na Prvenstvu seniora/ki (plovak, fly i feeder) i mladi, kao i KUP-u Federacije;
  • Pravo nastupa sa 2 ekipe imaju i udruženja koja nastupaju u Prvoj ligi ili imaju 2 i više pojedinaca u Premijer ligi;

Po prijedlogu Upravnog odbora SRS Federacije BiH i odlukama Skupštine SRS Federacije BiH koja je održana 07.05.2016 u Bugojnu.

KOTIZACIJA ZA TAKMIČENJE SE PLAĆA. Kotizacija za svakog učesnika takmičenja se plaća u iznosu od 10 KM.

3+1 (tri člana ekipe + vođa ekipe).Kotizacija se obavezno uplačuje na transakcijski račun federalnog saveza prije takmičenja.Trener, vođa ekipe ili kapiten su dužni prije takmičenja komesaru (sekretaru) takmičenja pokazati primjerak o uplačenoj kotizaciji.Na stazi se ne može uplatiti kotizacija.Ekipa ili pojedinac koji nisu na vrijeme uplatili kotizaciju ne mogu da učestvuje na takmičenju.

Transakcijski račun Federalnog Saveza:  1020500000075561 UNION BANKA SARAJEVO

U nastavku pogledajte cijeli Bilten za ovo takmičenje:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.